Opstart Velfærds-grupper

 

Hvis regeringen skal trække moderniserings og effektiviseringsprogrammet tilbage, skal diskussionen om Danmarks velfærd ud på i hver eneste kommune, hvert eneste private og offentlige arbejdsplads, boligkvarter og uddannelsessted.

Alle kan være med

Ja, alle kan være med i velfærdsalliance-DK - og alle kan oprette Velfærds-grupper. Er du gymnasieelev, studerende, arbejdsløs, laver frivilligt socialt arbejde eller bekymret for de velfærdsforringelser vi ser i øjeblikket - er du mere end velkommen til at være med.

Hold et opstartsmøde:

  1. Send indkaldelse ud til kommunens fagforeninger (hvis det ikke er dem der indkalder), forældre- og pårørendeorganisationer og sociale bevægelser. Alle skal være velkommen.
  2. Book oplægsholder (Note: Spørg din fagforening eller et af partierne) eller hold selv et oplæg om konsekvenserne af moderniserings og effektiviseringsprogrammet med massefyringer og massive besparelser, - der rammer jer.
  3. Hav konkret forslag til aktiviteter: Sådan vil vi gøre her i vores kommune (Se aktivitets PowerPoint)
  4. Vælg en eller flere kontaktpersoner
  5. Find et tidspunkt, efter fyraften. 
  6. Print eller lav nogle A4/A3 plakater. Se også materiale-siden hvor du kan downloade standardflyer og tilpasse den til din by.
  7. Husk at invitere andre end din egen fagforening eller organisation, der er rigtig mange forskellige organisationer og netværk i denne mobilisering

Når I har startet jeres Velfærds-gruppe, må i meget gerne sende en mail til , skriv kontaktinfo og jeres aktiviteter så vi har et overblik over hvilke aktiviteter der planlægges og hvad der fx sker 10. maj 2017.

Har i brug for inspiration kan i måske få ideer her: Demonstrationens ABC

Velfaerdsall Husk næste gang du møder en politiker der siger der ikke er råd til velfærden, at spørge om det fordi krudt, kugler… https://t.co/fmlg91HStc
Velfaerdsall At være højrepopulist er åbenbart lig med faktaresistent, i hvert fald når det kommer til @CEPOS og købepartiet… https://t.co/VKUS6zruka